Unna dig en professionell flyttstädning

Alla som någon gång har flyttat vet hur omfattande en flyttstädning är, och hur mycket tid och arbete som krävs för att det verkligen ska bli ordentligt rent. Många grämer sig inför den sista städningen och det är inte ovanligt att ta hjälp av både familj och vänner för att göra arbetet lite mer effektivt. Men varför lägga ned den tiden när man faktiskt kan anlita professionella flyttstädare som garanterat gör det minst dubbelt så snabbt? Vårt företag är en väletablerad städfirma speciellt inriktad på just flyttstädning. Vårt team av duktiga, noggranna och härliga medarbetare står alltid redo att leverera den bästa och mest effektiva städningen som marknaden kan erbjuda, och dessutom till riktigt bra och konkurrenskraftiga priser.

Vad ingår i en flyttstädning?

En flyttstädning är en riktig storstädning delux skulle man kunna säga. Efter att du har tömt din bostad på samtliga tillhörigheter, ser vi till att den blir skinande ren inför nästa bostadsinnehavare. Förutom den generella städningen putsar vi även alla fönster, rengör badrum och kök från golv till tak – naturligtvis inklusive ugnsplåtar, fläktfilter och golvbrunnar – samt säkerställer att varenda skrymsle och vrå är fläckfritt rena.

Våra tjänster kvalificerar sig för RUT-avdrag och samtliga avdrag är alltid färdiga och redovisade när du får din faktura från oss, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund. Våra kunder är nämligen vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att möta alla önskemål och behov på bästa möjliga sätt. Dessutom är vi förmodligen Sveriges trevligaste städfirma som alltid möter dig med ett leende.

Lång erfarenhet och kompetens

Flyttstädning kan tyckas hyfsat simpelt, men faktum är att det krävs en hel del kunskap och kompetens för att arbetet ska bli så bra som möjligt och för att det ska flyta så effektivt som möjligt. Våra medarbetare genomgår regelbundna utbildningar för kompetensutveckling, så att vi hela tiden kan säkerställa att vi levererar marknadens bästa och proffsigaste flyttstädningar. Med oss kan du alltid känna dig trygg med att du får en ordentligt utförd flyttstädning, så att du med stolthet kan lämna över nycklarna när flyttdagen är kommen.