Lämna din flyttstädning åt oss

Unna dig hjälp med din flyttstädning

Alla som någon gång har flyttat vet hur omfattande en flyttstädning behöver vara och hur mycket tid och arbete som krävs för att det verkligen ska kunna bli så rent och välstädat det måste vara. Många bävar därför inför denna städning, och det är inte ovanligt att ta hjälp av både familj och vänner för att spara tid och energi.

Men varför slösa tid och energi när man kan anlita professionella lokalvårdare som kan utföra hela flyttstädningen åt dig? Vi är en väletablerad städfirma som har just flyttstädning som en av våra specialiteter. Vårt team av duktiga, erfarna och noggranna medarbetare finns alltid redo för att leverera den bästa och mest effektiva städningen i Stockholm med omnejd. Det kan vi dessutom göra till riktigt bra och konkurrenskraftiga priser!

Vad ingår i en städning av detta slag?

En flyttstädning är en extra noggrann variant av en storstädning skulle man kunna säga. Efter att du tömt din bostad på samtliga möbler och övriga ägodelar ser vi till att den blir skinande ren så att den kan överlämnas i bästa tänkbara skick till de som ska ta över den från dig. Utöver den generella städningen putsar vi även alla fönster, rengör badrum och kök från golv till tak –inklusive ugnsplåtar, fläktar och golvbrunnar – samtidigt som vi säkerställer att vartenda skrymsle och vrå är skinande rena!

Du som privatperson har i många fall rätt till RUT-avdrag för flera av våra tjänster. Så länge du uppfyller kraven i övrigt kan vi dra den aktuella summan direkt från din faktura, allt för att göra saker och ting så enkla som möjligt för dig som kund. Våra kunder är förstås det allra viktigaste för oss, och det är vår högsta prioritet att kunna förse dem med en förstklassig service som är något utöver det vanliga. Det skadar inte heller att vi är en grupp oerhört trevliga lokalvårdare som alltid möter dig som kund med ett leende på läpparna.

Lång erfarenhet och kompetens

Flyttstädningar kanske verkar vara lika simpla som övriga typer av städtjänster? Faktum är dock att det krävs en hel del kunskap och kompetens för att kunna utföra en städning av detta slag på ett framgångsrikt sätt. Just det innehar samtliga våra lokalvårdare. Dessutom genomgår de regelbundna utbildningar för att kunna utvecklas ytterligare och bli ännu skickligare, detta så att vi kan säkerställa att vi kommer kunna fortsätta med att leverera branschens bästa flyttstädningar. Vi ser helt enkelt till så att du inte har något överhuvudtaget att oroa dig för när det är dags att lämna över din bostad till dess nya ägare eller hyresgäster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.