Om oss på Städnivå AB

Flyttstädning för dig som är bosatt i Stockholm

Städnivå AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Städnivå AB! Vi är en firma med ca 40 lokalvårdare som har daglig direktkontakt med våra kunder. Denna kontakt sköts alltid på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Vi jobbar dessutom kontinuerligt med vidareutbildning för våra lokalvårdare samtidigt som vi har månatliga uppföljningsmöten med våra anställda och våra kunder. En av anledningarna till det är att vi vill kunna försäkra oss om att kunderna är nöjda med oss!

En flytt kan kännas inspirerande och innebära ett nytt spännande kapitel i livet. Dock kan det dessvärre även kräva enormt mycket slit och arbete. Inte nog med att ägodelar som varje liten kaffekopp ska slås in i tidningspapper och omsorgsfullt packas ner i flyttkartonger, utan en flytt kan också inkludera tunga möbler som ska bäras ut och in och eventuellt upp och ner för trappor. När den gamla bostaden äntligen ekar tom ska den sedan städas så noggrant att varenda kvadratmillimeter glänser. Detta kan för många kännas överväldigande eftersom en flytt alltså redan är nog så tids- och energikrävande som den är även utan denna sorts städning. Ta därför hjälp av oss med din flyttstädning!

En städfirma med lång erfarenhet

Genom att anlita Städnivå AB kan du se till att professionella lokalvårdare kommer städa och rengöra din bostad på ett noggrant, effektivt och varsamt sätt. Vi är ett erfaret företag som lägger fokus på effektivitet och förstklassig service till förmånliga priser. Om du så önskar kan vi gärna visa dig våra goda referenser och förse dig med en offert!

Kunnig personal

Med hjälp av Städnivå AB kan du fokusera på att packa upp dina ägodelar och sätta din egen prägel på din nya bostad, detta eftersom vi sköter flyttstädningen i din gamla. Vi gör det närmare bestämt möjligt för dig att släppa det gamla och låta det nya kapitlet av livet börja. När du anlitar oss för hjälp med flyttstädning har du en garanti på att den kommer bli professionellt och noggrant utförd. Du kan därför slippa stressen som en sådan städning innebär och börja njuta av ditt nya hem!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.