Våra tjänster

Låt oss ta hand om din städning

Bland de städtjänster vi erbjuder våra kunder ingår bland annat de nedan.

Flyttstädning

Ska du flytta eller har du redan påbörjat din flytt? Vill du kunna slippa att utöver allt annat slit behöva lägga ner tid och energi på flyttstädning? Hör i så fall av dig till oss så tar vi hand om den åt dig. Med vår hjälp kan du dessutom känna dig säker på att din bostad eller ditt kontor kommer att bli skinande rent!

Hemstädning

Vi finns även här för dig som vill ha hjälp med hemstädning. Det kan vara ett bra alternativ för dig som vill ha ett välstädat hem men som inte har tid eller ork åt att själv ägna dig åt städning. Låt istället oss städa ditt hem åt dig. Det är upp till dig om du vill anlita oss på en engångsbasis eller regelbundet!

Storstädning

Har det blivit ovanligt stökigt i ditt hem eller vilken sorts utrymme det än gäller? Då kan det vara så att det behövs en riktig storstädning. Den behöver du dock inte utföra på egen hand, utan det gör vi mer än gärna åt dig. När vi väl är klara kommer det aktuella utrymmet att kännas som nytt igen!

Företagsstädning

Vi erbjuder inte våra städtjänster åt endast privatpersoner, utan likaså åt företag. Det kan exempelvis röra sig om att vi kommer och städar ert kontor eller på er byggarbetsplats. Detsamma gäller trappstädning och städning av butiker. Vilken typ av verksamhet du än driver finns vi här för dig!