Våra tjänster

Att flytta kan vara väldigt stressfullt. Det är mycket som måste fixas och ordnas för att allt ska gå ihop. Inte nog med att du måste flytta alla dina saker måste du dessutom se till att det är noggrant städat efteråt. Det är här vi kommer in och hjälper dig. Vi är en professionell firma som har många års av erfarenheter inom industrin. Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. För oss är det viktigt att ta hand om miljön och därför använder vi oss enbart av miljövänliga städmetoder och medel när vi städar.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med flyttstädning. Alla våra medarbetare är de bästa inom industrin.

Professionell flyttstädning

I flyttstädning ingår en rad olika tjänster. Vi ber dig att kontrollera att hela ditt hus är tömt innan vi kommer in för att städa. Detta för att göra vårt arbete enklare. Vi går igenom hela ditt hus eller lägenhet för att se till att det lever upp till den höga standarden för flyttstädning.

Vi erbjuder bland annat:

  • Städning av kyl och frys
  • Rengöring av badrum
  • Fönsterputs
  • Rengöringar av väggar och lister
  • Torka av dörrar
  • Rengöring av diskbänkar
  • Dammsugning
  • Torkning av golv

Detta är enbart några av tjänsterna som vi erbjuder våra kunder! När du först kontaktar oss kommer vi att ge dig ett pris på våra tjänster. Vi anpassar självklart oss efter dina unika behov. Vi kan utföra städningen när det är bäst för dig. Hur lång tid städningen tar beror helt på hur mycket det är att städa. Våra anställda är effektiva och arbetar snabbt till en bra standard.

Hör av dig för mer information!

Det är viktigt att du bokar din flyttstädning i tid så fort du vet vilket datum du måste lämna byggnaden. Det är bäst att anställa en städfirma för att utföra städningen i ditt hem. Du vill att städningen ska utföras på ett professionellt sätt och leva upp till den höga standard som finns för flyttstädningen. Om du vill ha mer information om tjänsterna vi erbjuder är det bara att kontakta oss för mer information!